Sfaturi pentru ati populariza siteul printre colegii tai

Sfaturi pentru a-ti populariza site –ul printre colegii tai

Cum sa-l "vinzi" catre colegi

Acum ca ai construit un intranet de succes si l-ai facut folositor pe deasupra, si ai avut grija sa il faci si usor de gasit si usor de folosit, trebuie sa ti-l "vinzi" catre colegi. Desi tu intelegi valoarea informatiilor disponibile pe web, colegii tai pot gasi drept ceva de nefolosit si de speriat chestiunile "avansate" din taramul computerului. Sunt doua lucruri simple pe care le poti face pentru a-i ajuta pe cei din jurul tau sa foloseasca ceea ce tu ai creat si de asemenea sa imbunatateasca jurnalismul in munca lor.

In primul rand

Scrie un mic manual de utilizare pentru site –ul pe care abia l-ai construit. Nu este nevoie sa fie ceva mare sau foarte impresionant, ci trebuie sa fie ceva pe care reporterii sa il poata tine pe birourile lor drept referinta. Astfel, cand vor uita ce link sa foloseasca sau cum sa gaseasca fisiere din browser, se pot uita in respectivul manual dupa ajutor.

In al doilea rand

Dupa ce ai completat redactarea ghidului respectiv, imparte-l colegilor tai si petrece alaturi de ei circa 30 minute pentru a le explica cum sa foloseasca Intranetul. Asigura-te ca ai structurat timpul acordat colegilor astfel incat sa ii ajuti sa vada valoarea si avantajele imediate ale utilizarii website –urilor selectate de catre tine. De asemenea asigura-te ca ai inclus informatii generale despre browsere precum si o generala intelegere a World Wide Web. Ai grija sa introduci in introducere informatii despre evaluarea site –urilor web. 3

download